Taylor Lautner strækkes ud i begge ender

Okay, det her lyder sgu en smule fjollet – måske fjollet nok til at blive godt? For midt mellem filmatiseringer af legetøjs-universer som Transformers og G.I. Joe kommer nu en film-version af legetøjet Stretch Armstrong og det med Taylor Lautner på rollelisten – ja, det er ham der ulvedrengen fra Twilight.

Og som om det ikke er nok, skydes filmen selvfølgelig i 3D. Steve Oedekerk, som bl.a. har skrevet The Nutty Professor, Nothing to Lose og Bruce Almighty står for manuskriptet. Filmen handler om en agent, som falder over ”a stretching formula”, der gør ham i stand til at bekæmpe kriminalitet bedre. Jeg kunne godt få mistanke om, at dette projekt kun er sat i søen, for at se hvor langt teenage-tøserne vil gå, for at se deres idol på det store lærred.