Matt Damon som Robert F Kennedy

Så er der endnu en biopic på vej. Denne gang er det en film om Robert F Kennedy, der skal få folk i biografen. Han var præsident John F Kennedys yngre bror og selv en succesfuld politiker. Matt Damon er netop blevet tilknyttet filmen og vil højst sandsynligt påtage sig rollen som Robert. Gary Ross skal instruere. Han har tidligere bl.a. iscenesat heste og Tobey Maguire i Seabiscuit og producerer det kommende Creature from the Black Lagoon-remake.

Manusfofatter Steven Knight står for filmens manuskript, som baseres på Evan Thomas biografi fra 2000, Robert Kennedy: His Life. Knight har tidligere bl.a. skrevet David Cronenberg fantastiske Eastern Promises, den dystre Dirty Pretty Things og er netop nu i gang med at adaptere Dan Browns bog The Lost Symbol til et neglebidende manus. Så man kan jo nok i det mindste forvente sig et solidt manuskript.