Manusforfatter fundet til ny Superman film

Som jeg tidligere har skrevet, er Christopher Nolan, der bl.a. stod bag Batman Begins og The Dark Knight hevet ind for at agere mentor på en kommende Superman-film. Nu forlyder det så at David Goyer, der bl.a. har arbejdet med Nolan på de to Batman-film er hyret til at skrive Superman-filmen. Jamen dog. Goyer er bl.a. også manden bag manuskripterne til de tre Blade film. Hvis det da er en god ting?

Et par detaljer/rygter om filmen er også sluppet ud. Bl.a. skulle skurkene Lex Luthor og Brainiac indgå i Goyers manuskript – som altså ikke bliver en oprindelseshistorie. Og hverken Brandon Routh eller Bryan Singer kommer tilsyneladende til at gentage deres roller fra Superman Returns, som henholdsvis Superman og instruktør. Ja, The Man of Steel trænger sgu også til en ny start oven på den. Ja, og så kan man jo passende begynde at spekulere i filmens cast.