Freddy Krueger giver los i ny trailer

Så pyt da… I får sgu også lige den ny trailer for den kommende genindspilning af Wes Cravens klassiker A Nightmare on Elm Street fra 1984. I den forgangne uge poppede også en ret cool ny plakat for filmen op, se den HER.

Drømmemorderen Freddy Krueger spilles i remaket af Jackie Earle Haley. Han går således i Robert Englunds ikoniske fodspor, som i hele otte film og en tv-serie jagtede unge rundt i blodige mareridt. I den ny trailer folder Haley sig lidt mere ud, som Krueger end tidligere set.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=luFkSVJmobA[/youtube]

Tjo, når nu det skal være, så ser remaket altså ikke hårrejsende ringe ud. Men det skal sgu også være mere end blot tålelig for at have sin berettigelse. Well, nu må vi se. Filmen spreder skræk og rædsel i danske biografer fra d. 12. maj.