Published on januar 10th, 2014 | by Bjarke Friis Kristensen

Hvor meget bliver der smadret for i ’Ghostbusters’?

Du sidder sikkert tit og ser en actionfilm og tænker på, hvor meget der egentlig bliver smadret for. Ja, jeg kigger på dig Michael Bay. Men nu er det ikke kun i store actionfilm, at der bliver smadret ting og sager for flere millioner dollars – du ved, bygninger, biler og både, der eksploderer.

For også i Ivan Reitmans komedieklassiker Ghostbusters fra 1984 bliver der smadret ting og sager, der får kasseapparatet til at rulle. Præcis hvor mange penge, der er tale om, at ødelæggelserne løber op i, kan du finde ud af ved at se videoen herover, Ghostbusters – What’s The Damage?

– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

ghostbusters shooting

Tags: , ,


About the Author


6 Responses to Hvor meget bliver der smadret for i ’Ghostbusters’?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 × ni =

Back to Top ↑