Filmfestivalen CPH PIX 2011 går i luften

I dag starter den årlige filmfestival CPH PIX og løber helt frem til d. 1. maj. Festivalen finder sted i København, så hvis man er i byen, er der rig mulighed for at fange en håndfuld af de mange spændende film, som indtager byens biografer de næste par uger. Udover et overflødighedshorn af film fra hele verden, byder festivalen også på en række andre interessante filmrelaterede arrangementer. Så få fingrene i et program eller besøg deres hjemmeside HER.

Jeg hopper allerede i aften ind i Husets Biograf og ser min første film, The Day of Ants in the Sky – en japansk sag om en gruppe snigmordere. Den glæder jeg mig til, ligesom rækken af øvrige film, som jeg skal se. Bloggen kommer derfor naturligt nok til at bære præg af mine filmoplevelser på CPH PIX 2011 – der skal dog nok også blive plads til lidt andet andet sjov og ballade.

– Tjek CPH PIXs hjemmeside HER og deres Facebook-side HER.
– Læs også om mine filmoplevelser på CPH PIX 2010 HER.