This is Us sæson 1: Humor og drama i skøn foreningEt morsomt drama på dvd: ‘This is Us’ er en amerikansk tv-serie fra NBC. Komedie- og drama-serien har desuden en stærk rollebesætning i ensemblet, der består af Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Ron Cephas Jones, Jon Huertas, Alexandra Breckenridge, Niles Fitch, Logan Shroyer, Hannah Zeile, Mackenzie Hancsicsak, Parker Bates, Eris Baker, and Faithe Herman.

Ja, det er mange medvirkende, men de spiller alle en rolle på kryds og tværs af seriens drama, der handler om en families liv og deres forbindelser på kryds og tværs – og her både deres forskelligheder og ligheder. Dette over flere årtier, således er der ballast i dramaet over tid.

this is us 01

Serien af skabt af Dan Fogelman – manuskriptforfatteren bag blandt andet det ganske fine komedie-drama ‘Crazy, Stupid, Love’ videre til også en komedie som ‘The Guilt Trip’. Så her er bestemt tale om en man, der kan noget med både humor og drama, hvilket skinner igennem et dette velskrevne dramedy, der ligeledes er fyldt med mindeværdige præstationer.

Serien har desuden modtaget flere Golden Globe-nomineringer, blandt andet for ‘Best Television Series – Drama’, videre til en nominering for ‘Best Drama Series’ ved Critics’ Choice Awards, ligesåvel som serien blev valgt til ‘Top Television Program’ af the American Film Institute. Og så er der ovenikøbet mere af samme skuffe i seriens anden sæson.

– ‘This is Us’ udkommer på dvd den 19. oktober 2017.

this is us cover