VEEP SÆSON 6: Julia Louis-Dreyfus er veloplagt tilbageEn morsom serie på dvd: Jeg er vild med Julia Louis-Dreyfus, men hvem er ikke det? Hun har jo en forrygende god komisk timing og er ganske enkelt bare likable som pokker. De fleste vil nok kende hende fra rollen som Elaine Benes i den vildt forrygende komedieserie Seinfeld.

Men hun har nu været i vælten i meget andet siden, at den serie stoppede i 1998 – både på film og i serier. Blandt andet i den populære, amerikanske HBO-serie ‘Veep’, hvor hun indtager hovedrollen som den karismatiske Selina Meyer. Nu er sjette sæson netop udkommet på dvd.

Den politiske satire-serie løb første gang over skærmen tilbage i 2012 og har altså vist sig at være levedygtig. For når du er færdig med at se denne sjette ombæring af de politiske og absurd sjove stridigheder i Washington, så kan du allerede nu glæde dig til at se en syvende og sidste sæson. Ja, det er bare med straks at få hoppet ombord.

veep season 6 dvd 01

I denne sjette sæson er der nye vittige situationer, velskrevne replikker og ikke mindst karismatiske karakterer på spil. Ikke mindst Julia Louis-Dreyfus selv, der jo indtager rollen som Selina Meyer, der ikke denne ombæring blandt andet skal forsøge at sikre sig en god politisk arv.

Ja, der er problemer nok på de bonede gulve. Så få du roligt pakket din kuffert for en forrygende, absurd og ikke mindst morsom tur til ‘Veep’-land i Washington D.C. med denne sjette sæsons 10 veloplagte episoder, der sørger for solid serieunderholdning i fire og en halv time.

Dvd-udgivelsen byder udover naturligvis selve den Emmy-vindende serie også på hele syv kommentarspor med cast og crew – heriblandt naturligvis Julia Louis-Dreyfus.

– ‘Veep’ sæson 6 udkommer på dvd den 28. september 2017.


veep season 6 dvd cover