LOVING: Et gribende og kærlighedskæmpende dramaKærlighed på Blu-ray: Jeg er er vild med instruktøren Jeff Nichols’ film – så som coming of age-dramet ‘Mud’, undergangsfilmen ‘Take Shelter’ og den overnaturlige ‘Midnight Special’. Derfor venter jeg da så absolut også i spænding på hver ny film, som han disker op med. Nu er hans senere film – kærlighedsdramaet med den passende titel ‘Loving’ – landet på Blu-ray, så du kan nyde den i hjemmebiografen.

Historien er baseret på virkelig begivenheder med parret Richard og Mildred Loving i hovedrollerne, der i 1960’ernes Virginia anholdes for deres såkaldte blandede ægteskab, da det dengang ikke alene var set skævt til, men også ulovligt. Deres ægtepagt bliver således også starten på en dramatisk retsag, som parret endda tager hele vejen til højesteret. For ja, man skal som bekendt tro på og ikke mindst kæmpe for kærligheden, selvom det ikke er nemt.

Loving Blu-ray 01

I de to hovedroller, som portrætterer virkelighedens Loving-par finder man de fine Ruth Negga samt Joel Edgerton. Mens man i andre og mindre roller finder skuespillere så som Marton Csokas, Nick Kroll og ikke mindst min personlige favorit og altid seværdige Michael Shannon. Så ja, du kan bestemt godt berede dig på et både intenst, gribende og stærkt drama med ‘Loving’, der blandt andet viser, at kærlighed både gør stærk og i den grad er værd at kæmpe for.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet finder en making of videre til et kig på filmens cast og Virginia som location. Hertil kommer ovenikøbet et kommentarspor med den forrygende instruktør Jeff Nichols, der sætter ord på filmens forskellige aspekter og arbejdet med historien.

– ‘Loving’ udkommer på dvd og Blu-ray den 14. august 2017.
Loving blu-ray cover