RINGS: Den creepy videofilm er tilbage for fuldt gys

Gysende Blu-ray: Det hele startede for alvor med den japanske The Ring i 1998. Siden da er det blevet til en længere række film i den ganske populære serie på både japansk samt ikke mindst med amerikanske genindspilninger. Nu er den tredje amerikanske film i serien netop udkommet på Blu-ray her i landet. Den hedder ganske enkelt Rings. Så hvis du tør at bevæge dig ind i endnu en film i den skræmmende filmserie, har du altså nu muligheden for at få dig et godt gys.

I denne ombæring følger man en universitetslærer (Johnny Galecki), der her falder over det gådefulde og skræmmende videobånd, der som bekendt siges at være grund til at dem, der ser det dør efter syv dage. Og i denne digitale tidsalder går videoen hurtigt viralt. Således må hans studerende nu finde ud af, hvorledes de får has på den creepy Samara. Hun er dog naturligvis ikke lige sådan at stoppe – så hvad skal de mon stille op, hvis de vil overleve?

Rings blu-ray 01

Selvom dette er den tredje film af de amerikanske The Ring-film behøver du dog ikke nødvendigvis at have set de andre i franchisen, men det vil jeg dog på det varmeste kun anbefale, at du gør. Ikke mindst den originale japanske fra 1998 samt det første amerikanske remake fra 2002. Men nu gælder det altså Rings, så ja, hvis du tør, så smæk skiven i afspilleren og bered dig på uhygge.

Blu-ray-udgivelsen gengiver det køligt udseende gys med fint mættede farver, solid kontrast og indtagende detaljegrad. Det dynamiske lydspor gør desuden sit til at skabe uhygge med sine velbalancerede niveauer og fine panoreringer. Ekstramaterialet består af en række slettede/forlængede scener samt et par featuretter, der ser nærmere på blandt andet serien videre til det at bringe den skræmmende Samara tilbage.

Rings udkommer på dvd og Blu-ray den 22. juni 2017.
Rings Blu-ray cover