Først trailer til ’The Hobbit: An Unexpected Journey’

For to dage siden landede den første lange trailer til The Dark Knight Rises og i dag gælder det den første trailer til en anden og længe ventet film, Peter Jacksons The Hobbit: An Unexpected Journey. Første del af to i filmatiseringen af J. R. R. Tolkiens bog og prequel til Ringenes Herre – og når nu det ikke blev Guillermo del Toro, der indfandt sig som instruktør, er Jackson jo det oplagte valg til den tjans.

Jeg ikke Ringenes Herre-buff eller Tolkien-fan for den sags skyld. Jeg har kun set filmene, som bestemt er et medrivende eventyr, så jeg ser også frem til denne. Men jeg sidder altså ikke stakåndet tilbage i ærefrygt efter traileren, der dog teaser ret fint – og så ligner universet jo sig selv – well, nu blot med en flok syngende dværge. Flere velkendte ansigter er tilbage, når filmen lander til december næste år, mens ny mand på banen blandt andet er Martin Freeman som hoved-hobitten Bilbo Baggins.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G0k3kHtyoqc[/youtube]

– Se også: Min anmeldelse af Ringenes Herre-trilogien.