Første teaser trailer til ’Prometheus’

Det har været de store trailers uge, først The Dark Knight Rises, så The Hobbit: An Unexpected Journey og så landende den første trailer til Ridley Scotts Prometheus – der måske, måske ikke er en prequel til hans eget sci fi horror-mesterværk Alien fra 1979. Jeg vil egentlig mest kalde det en teaser, anyways – den landede i går aftes, men der var jeg ikke ved computeren, så I får den først nu. På rollelisten finder man bl.a. Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron og Idris Elba.

Egentlig har jeg forsøgt at holde forventningerne nede, jeg mener, Ridley Scott har ikke just lavet de mest fantastiske film de senere år. Men for pokker, efter denne teaser er filmen røget adskillige trin op på min personlige hype-liste. Stemningsfuld, episk og skræmmende – den slår sgu de to andre trailers med flere længder. Den lander i Danmark d. 31. maj – sæt kryds i kalenderen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sftuxbvGwiU[/youtube]

Se også:
Min anmeldelse af ‘Alien Anthology’
Ridley Scotts film i laber montage