Filmtitel på filmtitel på filmtitel

Jeg postede for et par dage siden den 8 minutter lange montage med film fra 2011, men jeg tænker, at I også lige skal have den her med. Det er den samme gut, der står bag og her har samlet titlerne fra de mange film, han klippede sin montage sammen af – 166 i alt.

Der er noget sært dragende ved at se den ene titel poppe op efter den anden og så er det også bare ret sjovt at se, de mange forskelle og ikke mindst ligheder mellem titlernes visuelle udformning. Lige fra de generiske videre til de mere originale. Igen må vil jeg lige fremhæve Hobo With a Shotgun – det er dælme en cool titel-opsætning.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D-ZT4GLY1U8&list=UUghqSFeSBE5TbhrAsr0GCLA&feature=plcp[/youtube]

Se også:
Filmåret 2011 på bare 8 minutter
Forrygende filmtitel-grafik i lange baner
En tur gennem titelsekvensens historie
Saul Bass-titelsekvens-montage
Filmtitler i 3D