Første trailer til ’The Amazing Spider-Man’

Nå, er I klar på endnu en omgang Spider-Man? Der er jo et reboot på vej af den spindelvævssvingende helt – nu med Andrew Garfield i titelrollen. Nu har den første trailer ramt nettet. Ja, jeg ved godt, at der har været en bootleg-version i omløb et par dage, men ville vente med at poste til skidtet kom i en bedre kvalitet. So here you are.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men nok noget der tog sig markant anderledes ud end de tre ’Spider-Man’-film med Tobey McGuire. Men ud fra traileren at se, så ligner The Amazing Spider-Man mere af samme skuffe – sådan cirka – og rammer ikke umiddelbart den mere dystre tone, der i sin tid blev lovet. Men det må vi vente til næste sommer med at se, hvor filmen får premiere.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z50FlEoS3MQ[/youtube]

Fik jeg sagt, at filmen bliver i 3D? Well, så er det jo godt, at der lige smides lidt ’first-person-tag-svingeri’ i gryden – den rene rutsjebanetur. Og ja, det er stadig sjovt, at instruktøren hedder Marc Webb – get it. Han stod bag den søde 500 Days of Summer, så måske lykkedes det ham at bringe reelt drama på banen. Men fair nok, jeg skal da se filmen – den har bare ikke førsteprioritet.

På rollelisten finder man bl.a. også Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan og Martin Sheen. Next summer bliver det altså flagermus vs. edderkop – hvem mon vinder?