David Lynch kaster sig over håndtasker

Filminstruktøren David Lynch er mest kendt for sine både kringlede, kalejdoskopiske og enigmatiske film, som bl.a. Blue Velvet, Mulholland Drive og Lost Highway, samt tv-serien Twin Peaks. Well, nu kaster han sig så ind i modeverdenen. Han skal nemlig instruere en reklamefilm for noget så kedeligt som en håndtaske – tja, det er godt nok for det franske modehus Dior, men hva’.

Det bliver den anden film i en kampagne, hvor den første blev undfanget af Oliver Dahan, som senest stod bag Spurven – filmen om Edith Piaf. Se hans 8 minutter lange og flotte reklamefilm HER. I reklamen optræder Marion Cotillard, som spillede Edith Piaf i Spurven – hun vil også være at finde i David Lynchs bidrag.

Det er dog ikke Lynchs første besøg i modeverdenen, han har nemlig tidligere bl.a. samarbejdet med skodesigneren Christian Louboutin på en fræk og forførende fotoserie (se et par af de lækre billeder HER) og instruerede også for et par år siden en reklame for Gucci. Mon ikke også samarbejdet Dior og Lynch bliver interessant. Jeg tror det.