BONES THE FINAL CHAPTER: Den sidste ombæring af mordgåder med Bones og Booth

En serie du skal se: Du har siden 2005 kunnet følge duoen bestående af retsmediciner og knogle-eskpert Dr. Temperance ”Bones” Brennan og specialagent Seeley Booth fra FBI – henholdsvis Emily Deschanel og David Boreanaz – i krimi-serien Bones. Nu er en tv-serie-æra forbi, da dette er de 12. sidste afsnit i denne sidste sæson, som nu er udkommet på dvd.

Du kan således følge de to for sidste gang forsøge at opklare det ene mord efter det andet. Serien tager – som bekendt – nemlig udgangspunkt i FBI-sager, hvor resterne af afdøde personer spiller en helt central rolle. Nej, det er ikke et tilfælde, at serien hedder Bones. Så hvad enten du har fulgt trofast med fra starten eller blot set et par afsnit, bør du da få de sidste både spændende og sjove afsnit med.

Bones dvd The Final Chapter 01

I denne sidste sæson kan du således følge, hvorledes Brennan med sine retsmedicinske evner opklarer nye sager, blandt andet “et mord på et plejehjem, et dødsfald muligvis forårsaget af en robot og et drab på en nær ven”, som det står beskrevet på coveret. Desuden er her også både en familietragedie i spil, en grum seriemorder på færde og så er der også en intens kidnapning på programmet. Der er altså både intense og nervepirrende scenarier i vente.

Serien er skabt af den garvede serie-mand Hart Hanson, der blandt andet også har været med til at lave Backstrom, Judging Amy og Stargate SG-1. Serien er løst baseret på den retsmedicinske antropolog Kathy Reichs liv og krimi-forfatterskab. Hun er desuden også producent på serien, der nu har nået sin ende med i alt 246 afsnit.

Bones dvd The Final Chapter 02

I serien skriver Dr. Temperance ”Bones” Brennan sjovt nok også succesfulde krimier, der inkluderer en fiktiv retsmediciner ved navn Kathy Reichs. Udover David Boreanaz (ja, ham, der spilledes Angel i serien Buffy) samt en cool Emily Deschanel, så finder du også andre og spændende skuespillere på rollelisten som blandt andre Michaela Conlin, T. J. Thyne og Eric Millegan.

Du kan med andre ord godt kaste dig over denne sidste sæson af Bones, hvis du er vild med mordmysterier, retsmedicinsk opklaringsarbejde og ikke mindst sort humor. For med denne 12. og sidste sæson er der mere af det hele. Så tøv ikke og tag med Dr. Bones og Seeley Booth på deres sidste omgang af mordmysterier. Dvd-udgivelsen byder desuden på et tilbageblik på serien samt spas fra optagelserne.

Bones The Final Chapter: sæson 12 udkommer på dvd den 22. juni 2017.Bones The Final Chapter cover