MARS: Kom på en lærerig og spændende tur til Mars


Rumrejse på Blu-ray: Tænk sig at rejse til Mars for at bosætte sig der? Det må jo være en ret så fantastisk, udfordrende og ikke mindst vildt spændende rumfærd. Nu kan du så komme med på netop denne tur til Mars med miniserien Mars, der blander fiktion med virkelighed, når fortællingen om en bemandet mission til Mars anno 2033 folder sig flot og vildt interessant ud i denne seks afsnit lange og National Geographic-producerede serie.

Serien blander således rigtige interviews med nogle af de klogeste hoveder indenfor videnskab og rumfærd med den fiktive historie om en en gruppe astronauter, der begiver sig ud på rejsen til den røde planet. Den knap 5 timer lange serier er desuden baseret på bogen How We’ll Live on Mars fra 2015.

Mars season 1 blu-ray 01

Historien skifter perspektiv undervejs og man skifter således i serien mellem årene 2016, 2033 og 2037 for på den måde at kunne give et grundigere indblik i, hvordan en sådan en bemandet Mars-rejse ville kunne tage sig ud, i så fald den skulle bliver til virkelighed – hvilket, der jo er noget, der tyder på, hvis man følger lidt med i nyhederne omkring rumrejser.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på et omfattende og spændende ekstramateriale, der fornemt tilføjer aspekter til serien med blandt andet kig på, hvordan man overlever på Mars, hvordan man kommer til Mars, interviews med cast og crew samt en making of og at bygge seriens sets. Så hop du roligt ombord på denne rumfærd til den røde planet og blive meget klogere på, hvordan sådan en tur ville kunne tage sig ud.

Mars udkommer på dvd og Blu-ray den 4. maj 2017.
Mars blu-ray cover