BRIDGET JONES’S BABY: Renée Zellweger er igen tilbage i sin charmerende glansrolle

En morsom Blu-ray: Renée Zellweger er tilbage i sin glasrolle som den småuheldige og småklodsede, men hele vejen vildt charmerende Bridget Jones, der ikke just har det helt nemt med kærligheden. Mon lykkens gang er tredje gang? For med Bridget Jones’s Baby er vi nået til den tredje film i serien efter succesen med Bridget Jones’ dagbog videre til Bridget Jones – På randen af fornuft fra henholdsvis 2001 og 2004. Så ja, der er sket en del i mellemtiden.

Bridget Jones er nu i fyrrene – men bestemt ikke fed og færdig. Hun er ganske vist single igen efter sit brud med Mark Darcy (Colin Firth). Hun vil derfor nu forsøge at holde fokus på sit job samt venner – nye som gamle. Men så nemt går det naturligvis ikke for Bridget, for snart møder hun den flotte  amerikaner Jack (Patrick Dempsey). Der sker så bare lige det, at Bridget bliver gravid. Fint nok. Bortset fra, at hun kun er 50% sikker på, hvem der er barnets far. Og så har vi balladen.

Bridget Jones's Baby 01

Det er ganske vist langt fra den dybe tallerken, der her opfindes, mens mange af genrens samt seriens tidligere tricks tages i brug. Men med Renée Zellweger, Colin Firth og Patrick Dempsey i front, har filmen dog trods alt et solidt og ganske velfungerende trekløver i front for balladen om babyen. Så hvis du endnu ikke har fået nok af Bridget Jones’ kærlighedskvaler, så kast du dig troligt over denne tredje ombæring med den gæve brite.

De morsomme løjer tager sig flot ud på Blu-ray, hvor billedet står klart, farvemættet og helt generelt veldefineret. Lydsporet får ligeledes klart igennem med fin dynamik, solid bund og gode niveauer. Ekstramaterialet består af en alternativ slutning, slettede samt alternative scener videre til spas fra optagelserne samt en making of med blandt andre de tre hovedrolleindehavere, Renée Zellweger, Colin Firth og Patrick Dempsey.

Bridget Jones’s Baby udkommer på Blu-ray den 9. februar.
Bridget Jones's Baby cover