BALLERS SÆSON 2: Dwayne ‘The Rock’ Johnson og Rob Corddry er tilbage med mere komediedrama

Tv-serie på flot Blu-ray: Uanset om man vil det eller ej, så er den tidligere wrestler ‘The Rock’ aka Dwayne Johnson at finde blandt Hollywoods største stjerner. Nu indtager han ikke alene det store lærred i den ene svulstige actionfilm efter den anden, men også dit fjernsyn med komediedrama-serien Ballers fra altid pålidelige HBO, hvor anden sæson nu er udkommet på Blu-ray.

Med sæson to kommer man længere ind i den overdådige og yderst pengetunge verden i amerikansk fodbold. Her jongleres med store summer af dollars, mens man igen følger den pensionerede NFL-superstjerne, der nu erhverver sig som den økonomiansvarlige Spencer Strasmore. I denne ombæring kommer han til at stå toe-to-toe med den store player Andre Allen, som spilles af ingen ringere end Andy Garcia.

Ballers season 2 02

Så nu gælder det altså om at finde det tunge skyts frem for at sikre sig at blive på toppen med flest penge i lommerne. Det komedietunge drama foldes således skarpt, vittigt med ganske medrivende ud over sæsonens 10 episoder, der leverer serieunderholdning i 4 timer og 50 minutter. Og hvis du er sulten efter mere, så kan du glæde dig over, at serien er blevet fornyet med en tredje sæson.

Ja, det er muligt, at det er Dwayne ‘The Rock’ Johnson i rollen som den velklædte Spencer Strasmore, som er den helt store stjerne i serien (og i verden), men det er for mit vedkommende den personlige favorit Rob Corddry i rollen som den småkejtede Joe Krutel, der lokker mig ind i det farverige univers fyldt med penge, store planer og endnu flere penge. God fornøjelse.

Ballers season 2 01

Blu-ray – billede, lyd og ekstramateriale:
Blu-ray-udgivelsen er en teknisk fornøjelse med sit skarpe, farvemættede og klare billede, mens lydsporet ligeledes spiller rigtig godt med velbalancerede niveauer og god dynamik i de vittige replikker og øvrige elementer. Herudover medfølger der også en helt fin portion ekstramaterie, du kan dykke ned i, når du har set sæsonens 10 episoder til ende.

Du kan således få et dybere indblik i serien, da du kan se hver af sæsonens 10 afsnit med den såkaldte “Inside the Episode”-feature. Her bliver du beriget med diverse interviews med både castet, blandt andre Dwayne ‘The Rock’ Johnson, executive producer med mere.

Ballers sæson 2 udkommer på Blu-ray og dvd den 23. marts 2017.
Ballers season 2 cover