’The Hunger Games’ som 8 bit-spil

Nu hvor The Hunger Games: Catching Fire er lige på trapperne, er det selvfølgelig oplagt at få frisket den første film i serien op, The Hunger Games fra 2012. Men orker man ikke lige at se filmen, og det gør man ikke, så kan denne lille animerede gennemgang af filmen fint fungere.

Her fortælles historien nemlig på under to minutter i charmerende 8-bit skråstreg 16-bit-animation, du ved, ligesom i gamle dage. Men okay, lad mig være lidt fair. Selvom jeg ikke var vildt begejstret for den første film, var det en ok oplevelse – og hey, hellere den end flere Twilight-film. Jeg ser da også frem til The Hunger Games: Catching Fire og håber på, at en masse unge mennesker dør.

– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

Se andre 8 bit-versioner af film:
The Dark Knight | Iron Man | Anchorman | Kick Ass | Blade Runner | The Shining | Thor

katniss knighe hunger games