‘The Dark Knight’ som 8-bit film

Ja, der er ikke nogen vej tilbage – Ben Affleck skal spille Batman i den kommende Superman-film. Så selvom fans er gået bonkers over det, vil jeg lade tvivlen komme ham til gode. Men indtil Ben Affleck trækker i Batdragten er det altså Christian Bale, der er Batman. Anyways, seneste 8-bit-film fra Cinefix er The Dark Knight – den finder du her i toppen.

Der er bare noget charmerende og tiltalende ved dette format – her fortælles filmen på små tre minutter, lige fra Jokerens bankkup til politikonvojen, der kommer under Jokerens angreb og Batmans forhør af Jokeren. Det er en fremragende film – altså både denne 8-bit-udgave og Christopher Nolans, selvfølgelig.

– Læs min anmeldelse af BATMAN COLLECTION 1989-1997 på Blu-ray HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

’Kick Ass’ som 8 Bit-spil
’Anchorman’ som 8 Bit-spil
’Blade Runner’ som 8 bit-spil
’Iron Man’ i 8-bit på 60 sekunder

joker card