Alle fejl i ’Pacific Rim’ på 9 minutter

Uanset hvad du siger, så er og forbliver store robotter og store monstre gode ting – og endnu bedre, når de tæsker løs på hinanden. Derfor er Guillermo del Toros Pacific Rim også ufravigeligt en fantastisk og fantastisk cool film. Men der vil selvfølgelig altid være dem, der ikke fatter en brik – du ved, dem, der ikke kan lide filmen.

Og selvfølgelig måtte gutterne bag Everything Wrong With-videoerne også tage et kig på Pacific Rim. Så med deres seneste video går de i kødet på filmen, hvor de peger på alt, hvad der er galt med den. De tager selvfølgelig fejl, for der er som bekendt ikke noget galt med filmen. Tjek selv videoen her i toppen og se, hvor meget fejl de tager.

– Læs også min anmeldelse af Pacific Rim HER.
– Se flere Everything Wrong With-videoer HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

pacific rim cartoon