Oscar-nomineringer for bedste dyr

Det her er godt nok fjollet, men altså også ret sjovt. Next Movie, der også lavede de ærlige Oscar-plakater, har igen leget med plakaterne for filmene nomineret til en Oscar for bedste film. De har således blandet dyr ind i spillet. Bl.a. bliver Amour til A Boar, mens Beasts of the Southern Wild bliver til Beavers of the Southern Wild.

Django Unchained bliver til Dingo Unchained, Zero Dark Thirty bliver til Zero Dark Birdie og så er der en kat på spil i Les Meowsérables, mens Life of Pi peppes op med en løve i Lion of Pi. Du finder alle de fjollede plakater herunder.

Se også:
En stak ærlige filmplakater
Oscar-nomineringerne 2013
Film som piktogram-plakater
Ærlige Oscar-plakater for bedste film

Aboar Beavers-of-the-Southern-Wild Dingo-Unchained Les-Meowserables Lion-of-Pi Lynxin Raaargo Silver-Fox-Linings The-Moosester Zero-Dark-Birdie