Flotte Paul Thomas Anderson-plakater

Paul Thomas Anderson er en af mine absolutte favorit instruktører. Filmentusiasterne hos Mondo har nu fået lavet en håndfuld plakater for hans film Hard Eight, Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love og There Will Be Blood.

Hvis du undrer dig over, hvor The Master ikke er inkluderet her, er det fordi, at Mondo allerede har haft den på programmet – så den har jeg også lige taget med, selvom jeg tidligere har postet den. Allerede i denne måned begynder Paul Thomas Anderson at filme sin syvende spillefilm Inherent Vice – jeg glæder mig.

– Min anmeldelse af The Master: Mesterlig kultleder og fordrukken protegé.
– Blive ven med Filmskribenten på Facebook her.

Se andre plakater:
Alternative plakater for ’Die Hard’
Alternative plakater for ’Django Unchained’
Minimalistiske plakater af nye og gamle film

Joao-Raus-Magnolia Jordan-Crane-Punch-Drunk-Love Laurent-Durieux-The-Master Rich-Kelly-Hard-Eight Rockin-Jelly-Bean-Boogie-Nights Aaron-Horkey-There-Will-Be-Blood