Godt nytår – et spændende filmår venter forude

Jeg vil lige ønske alle et godt nytår og ved samme lejlighed nævne nogle af de titler, jeg ser frem til i 2012. Det tegner til at blive et spændende filmår, hvor det i blockbuster-land er Ridley Scotts Alien-relaterede Prometheus og Christopher Nolans The Dark Knight Rises, der ligger forrest i mit felt. Men jeg ser også frem til Peter Jacksons The Hobbit: An Unexpected Journey og action-ballade med The Avengers, Mission: Impossible – Ghost Protocol og ja, sgu også Nicolas Cage i Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Jeg glæder mig også meget til et par af mine favorit-instruktørers tilbagevenden, her Martin Scorseses 3D-eventyr Hugo, Roman Polanskis kammerspil Carnage og ikke mindst David Cronenbergs A Dangerous Method. Desuden er Tim Burton også på banen med to titler, gotisk gys med Dark Shadows og dukkefilmen Frankenweenie.

Og de gode titler synes at mase sig på i 2012, hvor følgende også er i kikkerten, George Clooney i The Descendants, Todd Solondz’ Dark Horse, spion-thrilleren Tinker Tailor Soldier Spy, apokalypse med Take Shelter, stum-filmen The Artist, spøgelsesfilmen Woman in Black, børnegys med ParaNorman, monstre i Attack the Block, Johnny Depp i The Rum Diary og Jason Reitmans Young Adult. Ja, det tegner til at blive et fremragende filmår…!