Filmstjerner på slap line som filmskurke-favoritter

Så er der filmstjerner på slap line. The New York Times Magazine har nemlig sat 13 skuespillere stævne med projektet Touch of Evil. Her giver stjernerne hver især deres version af en velkendt filmskurk eller karakter fra den mere dystre ende af filmens verden. Det er der kommet en både flot og syret fotoserie ud af med tilhørende kortfilm.

Man finder bl.a. Gary Oldman, Mia Wasikowska, George Clooney, Kirsten Dunst og Michael Shannon i fuld forklædning og fx finder man Rooney Mara som den ultra-voldelige Alex fra Stanley Kubricks mesterlige A Clockwork Orange og Ryan Gosling forsøger sig som den usynlige mand. Herunder får I lige en smagsprøve på projektet med nok det mest bizarre indslag, nemlig Brad Pitt som Henry Spencer fra David Lynchs klassiske syrepille Eraserhead fra 1977 – creepy stuff indeed. Labert.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r32UnmRqbyg&feature=player_embedded[/youtube]

– Se alle videoer og fotos HER.
– Læs skuespillernes tanker om karaktererne HER.
– Se også en række illustrerede filmskurke HER, HER og HER.