Bare rolig, jorden er gået under før

Lars von Triers undergangsfilm Melancholia ramte filmfestivalen i Cannes sidste uge, på torsdag står Danmark for tur (well, der har allerede været et par forpremierer). Men det er som bekendt langt fra første gang, at jorden går under på film, hvilket dette labre track af Eclectic Method viser.

Deres såkaldte The Apocamix sampler nemlig fra diverse dommedags- og invasionsfilm, hvor storbyer eller hele kloden står i flammer, bl.a. fra 2012, Independence Day, The Day After Tomorrowog Cloverfield. Spot selv alle filmene nedenfor, ret cool.

Se andre musikalske mashups:
Blib blob… et herligt robot-mashup
Schwarzenegger bryder igen ud i sang
Bruce Willis’ Yipee-ki-yay, motherfucker!
Film parret med musikalske overraskelser
Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet