Tøser med Steve Buscemis øjne

Hvor jeg dog elsker at falde over bizarre sager på nettet. Og dette site må bestemt siges at høre til i den mere bizarre ende. For det eneste det indeholder er, som overskriften og sitet siger Chicks with Steve Buscemi’s eyes’. Og ja, den amerikanske skuespiller Steve Buscemi har bestemt et par karakteristiske øjne, som man bl.a. kan opleve i The Big Lebowski og Armageddon.

Men nu bliver hans øjne altså sat i en noget anden kontekst, nemlig i hovedet på diverse kvindelige kendisser og resultatet er mareridtsfremkaldende. Well – det er sgu lige før, at man ikke lægger mærke til de indsatte øjne hos Lady Gaga og Paris Hilton. Hvad det så siger om tøserne – eller omvendt – ved jeg ikke.

– Tjek sitet ‘Chicks with Steve Buscemi’s eyes’ HER.
– Se også: ‘Robert Downey Jr. som laber pinup-model’ HER.