Beastie Boys bliver til kortfilm

Jeg går ikke så meget op i at poste trailere her på bloggen, men gør gerne undtagelser, når der fx lander en spøjs sag, som traileren til Beastie Boys-kortfilmen Fight For Your Right – Revisited. Ja, jeg ved godt, at traileren til Lars von Triers Melancholia ramte nettet i går – og ja, jeg glæder mig også helt vildt, se den HER. Men nu gælder det altså den stjernespækkede kortfilm. Lad mig blot remse et par af de medvirkende op, Elijah Wood, Seth Rogen, Will Ferrell, Jack Black, Danny McBride og John C. Reilly samt cameos af bl.a. Susan Sarandon, Jason Schwartzman og Stanley Tucci.

Kortfilmen følger den legendariske rapgruppe lige efter den klassiske musikvideo for Fight For Your Right fra 1987. Ud fra traileren at dømme, ser det ud til at være en vildt underholdende film, hvor et par af mine favoritkomikere får lov at improvisere – bl.a. får Will Ferrell lov til at slå sig løs som rapper – herligt. Man kommer dog nok først til at kunne se filmen i sin fulde længde, når deres nye album Hot Sauce Committee, Pt. 2 rammer gaden til maj. UPDATE: hele filmen er nu online og kan ses herunder:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=evA-R9OS-Vo[/youtube]

– Se også dette Beastie Boys-mashup: Galactica vs. Sabotage.