Arnie er tilbage, næsten

Som de fleste ved, er vores alle sammens actionhelt Arnold Schwarzenegger på vej tilbage til filmens verden – nu hvor han har afsluttet sin karriere som politiker. Præcis hvordan hans comeback vil arte sig, er ikke helt til at regne ud. Indtil videre er det eneste officielle den animerede serie The Governator, som efter signede også vil afføde en film i 3D. Jeg ved ikke hvor meget, man skal forvente sig af serien, ja – man kan måske endda stadig håbe, at det er en aprilsnar, da traileren blev offentliggjort d. 1. april. – se traileren HER.

Uanset hvad, så skal han passe på, at han ikke ender som en dårlig parodi på sig selv – det var nu meget sjovt med hans korte optræden i The Expendables. Men om han er blevet for gammel til at lege muskelbøf, finder vi først ud af, når vi ser ham tilbage på lærredet. Hvilken film det bliver, er der endnu ingen udmelding om, men det bliver spændende at at se. Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at han har leveret timevis af underholdning. Så lad os lige mindes nogle af hans stjernestunder med et sammenklip af hele 160 replikker og oneliners fra 25 af hans film.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDxn0Xfqkgw[/youtube]

Se andet Arnie-relateret sjov:
Schwarzenegger synger Predator i gulvet
Darth Schwarzenegger