"Inception" som papirsklip på 60 sekunder

Jeg skrev for et par uger siden om konkurrencen ’Done in 60 Seconds’, hvor film bliver genfortalt på 60 sekunder. Afstemningen er lukket og den endelige vinder findes af et dommerpanel ved et event d. 27. marts ud af de fem, som fik stemmer nok til finalepladsen. Desværre gik min favorit – en modellervoks-udgave af Eraserhead ikke videre til sidste runde. Se de 5 finalister og andre af filmene HER.

Jeg poster lige endnu et 60 sekunders-remake, for der var en jeg havde overset og den er altså fin og ret original i sin udførelse. Det er Inception, der genfortælles med sirlig papirsklip og foldning. En teknik der passer godt til historiens brug af flere drømmelag. Voice-overen er desværre ikke særlig godt indtalt, men alligevel ret sjov, ”It’s because we’re in a dream within a dream within a dream…!”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KaDLuBaT4ho[/youtube]

Jeg har postet en del Inception-gøglerier – tjek et par ud her:
Ghostbusters tilsat Inception
Hvis Inception var lavet i 1950’erne
Inception sweded af vanvittig familie
Inception serveret a cappella
Inception vs. The Matrix
Dum og dummere a la Inception
Fars Fede Ferie får Inception-treatment