Happy Halloween – with lots of gore!

Ikke at man behøver en undskyldning som Halloween for at smække en skrækfilm i afspilleren, men det er nu en udmærket anledning til at lade gruen brede sig. Sidste år lavede jeg en liste med 10 grufulde bud på gode Halloween-gys. Den kan stadig bruges som inspiration til et godt gys, når mørket falder på.

Men I skal ikke snydes for lidt blodig og særdeles underholdende Halloween-gore her på bloggen. Så meget passende kan man varme op til en aften i skrækkens tegn med denne lille og yderst splattede claymation-film Chainsaw Maid 2. Hvem skulle tro, at modellervoks kunne være så blodigt …

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i6xcNCdGb-Q&feature[/youtube]

– Se den første Chainsaw Maid-film HER.
– Se også The Evil Dead på 60 sekunder i claymation HER.
– Se 10 grufulde bud på Halloween-underholdning HER.