Christopher Nolan klar på ny Superman og "Batman 3"

Hvem ringer man til, hvis man på vellykket vis skal reboote en superhelt? Ja, faktisk selveste Superman! Svaret hos Warner er Christopher Nolan – som jo har haft stor succes med at bringe Batman tilbage på det store lærred. Ind til videre ser det dog ikke ud til, at Nolan skal instruere et kommende Superman-reboot, men blot agere mentor på projektet – hvilket sandsynligvis vil bestå i at hjælpe til med at udvikle historien, hvem som skal instruere og medvirke i filmen.

Men Warner skal til at rubbe neglene, for i 2013 udløber deres rettigheder til en række af franchisens karakterer, hvilket vil betyde ekstra forhandlinger og flere penge til rettighederne. Så mon ikke snart en ny Superman-film kommer på skinner? Nolan har dog ikke lagt Batman på hylden, for han har tilsyneladende endelig fået en god idé til en tredje film, som der arbejdes på for tiden. Spændende!