Harrison Ford muligvis på danske hænder

Okay, det her er altså ret spændende. Nicolas Winding Refn får sig muligvis en ny legekammerat, nemlig selveste Indiana Jones aka Han Solo aka Rick Deckard himself – ja altså Mr. Harrison Ford. I hvert fald har Ford udtalt til Empire, at han er i gang med at udvikle en film med den danske instruktør, som jo bl.a. er manden bag Pusher-filmene, senest Bronson og snart aktuel med Valhalla Rising. Ford siger desuden, at de forhåbentlig er klar til at starte optagelser allerede til marts!

Filmen er tilsyneladende thrilleren The Dying of the Light, som er skrevet af ingen ringere end Paul Schrader. Han har bl.a. skrevet Martin Scorsese-filmene Taxi Driver, Raging Bull og The Last Temptation of Christ. Imponerende. Filmen handler om en CIA agent, der begynder at blive blind, alt imens han forsøger at afslutte sin sidste mission. Ja, det kan altså virkelig blive godt – og mon ikke Refn er den rette mand til at puste lidt liv i Fords gamle klude. Så må vi bare håbe at Mads Mikkelsen og Zlatko Buric ikke bliver alt for jaloux.

– Læs også Det her er herligt vanvittigt.