The Mountain Between Us: Idris Elba og Kate Winslet på et bjerg

Bjergtagende drama på Blu-ray: Wow altså! Sikken en forrygende duo. Jeg mener, Oscar-vinderen Kate Winslet og Golden Globe-vinderen Idris Elba i en og samme film – altså i hovedrollerne. Det er nemlig det, man finder i det bjergtagende drama ‘The Mountain Between Us’. Dem kan jeg godt lide, hvorfor denne film da også har min opmærksomhed.

I det flotte, kulegysende og dramatiske drama ‘The Mountain Between Us’ spiller Kate Winslet og Idris Elba således hovedrollerne i en film om to fremmede mennesker, der efter at have overlevet et nervepirrende og fælt flystyrt ender på et afsidesliggende, koldt og snedækket bjerg, hvor de således må gøre deres for at overleve og komme godt i sikkerhed igen.

The Mountain Between Us 01

De to er derfor nu tvunget til at stole på hinanden for netop at klare sig igennem og overleve under de ekstreme og farlige forhold. De begiver sig således ud på en farefuld og kold rejse ind i den uforudsigelige vildmark, hvor de begge kommer til at at opdage styrker, de ikke vidste, de havde.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en omgang ekstramateriale, hvor du blandt andet får et indblik i, hvordan de to hovedrolleindehavere arbejdede sammen, videre til udfordringerne ved at optage filmen samt et nærmere kig på filmens stunts og slettede scener, videre til et kommentarspor med filmens instruktør Hany Abu-Assad.

– ‘The Mountain Between Us’ udkommer på dvd og Blu-ray den 12. april.
the mountain between us blu-ray cover