THE GOOD WIFE SÆSON 6: Alicia Florrick har stadig sin del af dilemmaer i denne sæson

En serie du skal se: Hvis du endnu ikke har kastet dig over den amerikanske drama-serie The Good Wife, så er det vist ved at være på tide. For serien har nemlig kørt siden 2009 og den sjette sæson er netop udkommet på dvd her i landet. Det politiske drama har sit omdrejningspunkt om advokaten Alicia Florrick, der spilles af Julianna Margulies. Hun forsøger at få både familielivet og karrieren til at fungere, men en ny jobmulighed sætter hende i et dilemma.

I denne sjette sæson står hun nemlig over for valget mellem at gå ind i kampen for at blive en højtprofileret statsadvokat eller at fortsætte sin hårde kamp for bevare sit eget advokatfirma. Det afføder naturligvis en række problemer – og det gør det ikke just nemmere for Alicia Florrick, at hendes firma bliver hacket, så interne dokumenter bliver lagt frem for offentligheden.

good-wife-season-6-01

Serien er skabt af ægteparret Robert King og Michelle King, som jeg ikke skal kunne sige, om bliver inspireret af deres eget forhold til seriens drama. Og så har serien en fornemt executive producer i Ridley Scott. Serien har desuden været nomineret til et hav af Golden Globes og vundet en række Emmy-priser, hvor blandt andet Julianna Margulies har vundet både en Emmy og en Golden Globe for sin præstation i serien.

Denne sæson 6 løb fra 2014 til i år og indeholder intet mindre end 22 episoder. Det betyder hele 15 timers serie-underholdning med en adskillige plottråde, komplekst drama og ikke mindst en lang række dygtige skuespillere som netop Julianna Margulies videre til en en favorit i en rap Christine Baranski samt Matt Czuchry, Alan Cumming og Chris Noth (ja, selveste Mr. Big).

The Good Wife sæson 6 er udkommet på dvd den 12. november 2015.
[tabgroup][tab title=”The Good Wife sæson 6 | dvd”]
good-wife-season-6-cover
Titel: The Good Wife sæson 6
Release: den 12. november 2015
Instruktion: Robert King m.fl
Medvirkende: Julianna Margulies, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Graham Phillips, Makenzie Vega, Alan Cumming, Matthew Goode m.fl.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]