Skønne plakater til den skræmmende ’The Shining’

En af mine Stanley Kubrick-favoritter er den skræmmende The Shining eller Ondskabens hotel, som den danske titel lyder. Hvis I endnu ikke har set den, har I uhyggeligt god underholdning til gode. Det er en film, der stadig kan skræmme bukserne af mig – specielt scenen, hvor Jack Nicholson der spiller den rablende familiefar på Overlook Hotel bevæger sig ind på det mystiske værelse 237.

Hos ShortList har de samlet en række forskellige fanlavede plakater til filmen og det er ret interessant at se, hvor forskellige de er i udtrykket. Flere af dem bruger dog nøgleelementer fra filmen i det grafiske udtryk, bl.a. øksen, de uhyggelige tvilinger og labyrinten, som man finder i hotellets sneklædte have. Virkelig labre sager.

– Klik videre til ShortList for flere plakater og i større format HER.
Se andre Kubrick-lækkerier:
Stanley Kubrick i ny indpakning
H to the A to the L, HAL 9000!
Kubrick vs. Scorsese