Star Wars møder Scorsese, Kubrick og Mendes

Hvad er det med de der Star Wars-fans? De kan tilsyneladende ikke få nok af den der ”galaxy far, far away…”. Der spyttes jo det ene fan-art ud efter det andet – selv Adidas er med på vognen. Men Star Wars-fan eller ej, så er der meget af det, som er ret cool – eller blot tilpas dumt, som fx den der AT-AT bygget af bacon.

Denne gang er jeg faldet over fire Star Wars-plakater, som er bygget over de klassiske filmplakater for Taxi Driver, Goodfellas, Full Metal Jacket og American Beauty. Sidstnævnte er klart den svageste, men de andre spiller nu ret godt. Jeg ville dog til hver en tid foretrække at have originalen hængende.

Utroligt så meget Star Wars-lir, der sniger sig ind her på bloggen…

Se også andre lækre plakater (også “ikke-Star Wars-relaterede-sager”):
Zombier overtager Star Wars!
Stilsikre filmplakater i stakkevis
Hitchcock i labert nyt plakatdesign
Flotte alternative “Inglourious Basterds” plakater