Michael Keaton stadig frisk på ”Beetlejuice 2”

Hvis ikke du allerede har set Tim Burtons sprælske Beetlejuice fra 1988, så se at få smidt den i afspilleren. Den er fantastisk. En ung, teenage-knotten Winona Ryder, eventyrlige verdener, forunderlige figurer og ikke mindst Michael Keaton som det storsmaskende og grotesk charmerende spøgelse Beetlejuice.

Rygterne om en sequel har længe verseret og nu sparker Keaton atter til muligheden for en Beetlejuice 2. Han har nemlig sagt til Moviehole, at han straks ville springe til, hvis muligheden bød sig, og at det er en af de ting, han ville elske at gøre igen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hh6HLcXH86c&feature[/youtube]

Og måske et hop tilbage til rødderne, er hvad Tim Burton har brug for, hvis han skal bringe noget af den farlighed, originalitet og uforudseelighed tilbage, som hans seneste par film desværre har savnet. Jeg ved dog ikke, om jeg ser nødvendigheden af endnu en Beetlejuice-film, men det kunne bestemt være cool at se Keaton atter give den gas i en udknaldet rolle.

– Læs også min anmeldelse af Alice i Eventyrland.