Scorsese, Pacino og De Niro på Sinatra

Martin Scorsese er stadig frisk på at lave sin biografifilm om crooneren Frank Sinatra. Der har allerede været flere navne på rygtemøllen til den karismatiske rolle, bl.a. Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Harry Connick Jr. og Jamie Foxx. Men nu har Scorsese selv ytret sig om et par favoritter. Han ser nemlig gerne Al Pacino som Sinatra og Robert De Niro som Dean Martin – i hvert faldt til en af filmens dele.

Scorseses idé er nemlig at have tre eller fire forskellige Sinatra’er. En yngre, en ældre, en midaldrende og en gammel – og filmen igennem herved gå frem og tilbage i Sinatras liv. Det lyder en smule som strukturen i Bob Dylan-filmen I’m Not There, som også havde forskellige skuespillere til at portrættere Dylan, bl.a. Christian Bale, Cate Blanchett, Heath Ledger og Richard Gere.

Hvis den samme struktur bliver gældende for Sinatra-filmen, kan det jo være, at der også bliver plads til DiCaprio og Depp. Hvilket cast det ville være. Men, men, men – ind til videre er det blot ønsker fra Scorsese. Filmen er endnu ikke på skinner og rettighederne til Sinatras musik skal også lige sikres. Men rygterne kan jo passende fortsætte. Jeg håber i hvert fald Scorsese får dette projekt sat i søen.