Mortensen klar til Cornenberg igen igen

En af mine absolut favorit-instruktører er canadiske David Cronenberg (jep, tjek samtlige af hans film ud – NU!). Hans stod senest bag det fabelagtige gangsterdrama Eastern Promises med Viggo Mortensen, som den russiske håndlanger Nikolai Luzhin. Nu er en opfølger på vej. Manuskriptet er igen skrevet af Steve Knight.

Der er endnu ikke yderlige informationer at hente, men jeg kan ikke andet end at glæde mig til en film af Cronenberg – også selvom der er tale om en sequel. Filmen står til at blive skudt til vinter, eftersom Cronenberg lige skal have The Talking Cure i kassen denne sommer. Den har også Mortensen på rollelisten, det som psykoanalytikeren Sigmund Freud – en rolle han overtog efter Christoph Waltz, som hoppede fra.

Filmen handler om psykoanalytikerne Carl Jung (Michael Fassbender) og Sigmund Freud og deres komplicerede forhold til den smukke patient Sabina Spielrein (Keira Knightley). Hell yeah… det bliver sgu også spændende!

– Læs også Cronenberg samler Knightley, Fassbender og Waltz.