"District 9" går tilbage i tiden

Filmsucceser bliver ofte fulgt op af flere film – det med mere eller mindre succes. Nogle gange fordi en films univers eller historie bare skriger på endnu en film, andre gange blot med øjnene stift rettet på flere penge – hvem sagde Saw? Anyways. Neill Blomkamps heftige og medrivende District 9 lægger bestemt op til opfølger. Det er dog ikke helt præcist hvad instruktøren har i tankerne. Blomkamp er nemlig mere tændt på idéen om at lave en film, som foregår før den første film, altså en såkaldt prequel – modsat en sequel. Ja, altså i så fald endnu en film bliver til noget. Tja, det mest åbenlyse ville være at lave en sequel, taget filmens slutning i betragtning. Men måske det ikke er helt dumt med en prequel, da en opfølger nemt kunne gå hen og blive en mere ”traditionel film”, som Blomkamp siger.