Første trailer til "Sex and the City 2"

Buckle up girls… første trailer til den kommende Sex and the City 2 er landet. Der er dog – ligesom de første stills fra filmen – ikke meget nyt under solen. De fire tøser ligner sig selv – bare ældre. Og så har de altså gjort alvor af den ”opfindsomme” tagline fra teaser plakaten, som med glitter og glimmer flittigt benyttes i traileren: ”Get ready to carrie on” og ”Get carried away”. Jep.

Og lad mig så lige citere Carries voiceover i traileren: ”Just when you think you have seen it all – it hits you – you haven’t seen anything yet!” – Det tvivler jeg dog på kære Carrie, men surprise me. Anyways, få linet cosmopolitans op til d. 3 juni, for der rammer filmen Danmark.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xblzyj_sex-and-the-city-2-trailer-bandeann_shortfilms[/dailymotion]

– Læs også Carrie Bradshaw ser underlig ud.