Edward Cullen modvirker hudkræft

Nettet drukner sgu nærmest i Twilight-news – nye salgstal, interviews og stjernedrys ad libitum. Det er alt sammen meget fint, men sjældent særlig interessant eller sjovt at læse om. Jo altså, der var da godt nok for leden historien om en 17-årig tøs, der påstod at være blevet bidt af en ca. 40-årig mand under en visning af New Moon. Et vaskeægte vampyrbid? Nej, det viste sig blot at være et kys i nakken – og oven med grønt lys fra tøsen selv. Dumt, men en herlig skør historie.


Nu er jeg så faldet over lidt anden sjov Twilight-gossip, som da lige skal deles med bloggens læsere. Det viser sig nemlig at Twilight modvirker hudkræft! Jep, that’s right. Eller det vil sige, at Twilight-tøser og knøse nu holder sig fra selvbruner og de hudkræftfremkaldende solarier og i stedet køber ”blege-make-up” – eller hvad sådant noget hedder. Der satses nemlig på et blegt look a la Edward Cullen og co. Bleg er åbenbart the new black. Hmm, ja det er vel bedre end de nærmest orange-farvede tøser, som strømmer ud fra solarierne.