London Calling: filmfristelser i lange baner

Der skal selvfølgelig også shoppes lidt, nu hvor jeg er i London. Og når det kommer til filmguf, så kan man hurtigt købe sig fattig. For hvor er der dog mange lækkerier. Fristelserne blot hober sig op i de mange indbydende specialforretninger, små antikvariater og store butikskæder.

Film i lange baner...

Film i lange baner...

Men med nettet lige ved hånden, kan man jo efterhånden finde langt de fleste film hjemme fra stuen. Det slår dog ikke det, at gå på opdagelse i de små butikker med filmene sirligt linet op. Der er altså nok af lækre film at vælge imellem, ligesom der også er diverse film-merchandise og ikke mindst labre filmbøger at gå shop-amok i.

Filmbøger i lange baner...

Filmbøger i lange baner...

Jeg fik bl.a. købt en stor dejlig bog om og af special effect- og stop-motion-mesteren Ray Harryhausen, An Animated Life – og oven i købet et eksemplar signeret af manden selv. Det blev også til en bog om zombier, moppedrengen The Book of the Dead og nyudgivelsen af The Art of The Nasty, en virkelig lækker og billedfyldt bog om de såkaldte engelske video-nasties. Herudover fandt jeg også lidt antikvarisk, bl.a. Hong Kong Action Cinema samt bøger, der går bag om Alien og Starship Troopers.

Film-merchandise i lange baner...

Film-merchandise i lange baner...

Well, the frenzy just wouldn’t end – så der kom da også et en lille håndfuld DVD’er i kurven undervejs, bl.a. den originale Pusle, den spanske Timecrimes, lidt 80’er slasher med Sleepaway Camp og den franske science fiction film Eden Log. Jep, et ret så udbytterigt shoppe-togt i Londons gader. Pyha.

The frenzy continues...

The frenzy continues...