”New Moon”-soundtracket bider fra sig!

Twilight-fænomenet må siges at have grebet om sig. Bøgerne læses verden over, mens filmatiseringen af første bog ligeledes skabte glæde hos fansene. Jeg har ikke selv læst bøgerne, men håber at de har mere at byde på, end den første filmatisering, for den var, ja undskyld mig, noget af en blodfattige romantisk vampyr-affære. Lidt for meget patos og lidt for kluntede action-sekvenser. Magien og den udødelige romance udeblev for mit vedkommende. Derfor går jeg heller ikke ligefrem og tripper efter den kommende film, The Twilight Saga: New Moon – men hvis filmen er lige så interessant, som soundtracket ser ud, så tyder det på, at der venter en godbid (well, traileren indeholder i det mindste en cheesy cgi-varulv).

Soundtracket indeholder en række nye sange og remixes af flere spændende kunstnere. Bl.a. finder man en ny skæring af Thom Yorke, forsanger i Radiohead, en duet af Bon Iver og St. Vincent samt nye sange af Death Cab for Cutie og Grizzly Bear – sidstnævnte i samarbejde med forsangeren Victoria Legrand, forsanger i bandet Beach House.

Soundtracket udkommer d. 20 oktober, så muligvis man skulle lytte på det. Og mon ikke også det vil gå som varmt brød. Det første Twilight-soundtrack har i hvert fald solgt meget godt, ca. 2,4 millioner eksemplarer er det blevet til so far – hvilket må siges at være meget pænt. Anyway…

– Tracklisten er som følger:

01 – Death Cab for Cutie: Meet Me on the Equinox
02 – Band of Skulls: Friends
03 – Thom Yorke: Hearing Damage
04 – Lykke Li: Possibility
05 – The Killers: A White Demon Love Song
06 – Anya Marina: Satellite Heart
07 – Muse: I Belong to You (New Moon Remix)
08 – Bon Iver and St. Vincent: Rosyln
09 – Black Rebel Motorcycle Club: Done All Wrong
10 – Hurricane Bells: Monsters
11 – Sea Wolf: The Violet Hour
12 – OK Go: Shooting the Moon
13 – Grizzly Bear: Slow Life (feat. Beach House’s Victoria Legrand)
14 – Editors: No Sound But the Wind
15 – Alexandre Desplat: New Moon (The Meadow)

– ”The Twilight Saga: New Moon” rammer de danske biografer d. 20. november