DIVORCE: Vittig skilsmisse-serie med Sarah Jessica Parker 


Dramaserie på dvd: Du kan godt huske Sarah Jessica Parker, ikke? Jo da, det er hende, som spillede forfatterinden Carrie Bradshaw i den underholdende HBO-drama- og komedie-serie Sex and the City. Nu er hun så tilbage med en ny serie på HBO med komedieserie Divorce, hvor den første sæson netop er udkommet på dvd her i landet. Og hvis du falder for denne sæson 1, kan du allerede nu glæde dig over, at serien barsler med en sæson 2.

I serien gøres Sarah Jessica Parker blandt andre selskab af en af mine favoritter, nemlig den altid gode Thomas Haden Church. De to spiller et par, der – som du jo nok har gættet – undergår en lang og opslidende skilsmisse. Men bare rolig, for det er som sagt en komedieserie, så dramaet leveres med et glimt i øjet og et godt blik for det komiske i en ellers hård situation, hvor der også lige er to børn, der lider under den anspændte skilsmisse.

divorce dvd still 01

Så ja, i rollen som Frances er Sarah Jessica Parker med andre ord tilbage i mere eller mindre vante omgivelser – nemlig med kærlighedsproblemer, livskrise og en revurdering at sit liv i et brud med sin mand, der bestemt ikke går så gnidningsløst som hun havde håbet på. Det hele udfoldet i 10 afsnit.

Så hvis du er til et satirisk, skarptskrevet og vittigt seriedrama, så er det måske Divorce, der er dit næste serie-crush? Du kan i hvert fald nemt hoppe på første sæson her. Dvd-udgivelsen byder desuden på en række kommentarspor med Sarah Jessica Parker samt producer og medforfatter Paul Simms samt medforfatterne Tom Scharpling og Adam Resnick. Ja, Sarah Jessica Parker længe leve!

Divorce udkommer på dvd den 11. maj 2017.


Divorce dvd cover