X-MEN THE ORIGINAL TRILOGY: De tre første mutant-eventyr for fuld tegneserie-udblæsning

BLU-RAY-ANBEFALING: Der er indtil videre lavet seks X-Men-film, hvor man både kan få alle seks i en samlet udgivelse, men man kan også som her nøjes med de tre første i en Blu-ray-boks.

X-Men (2000, instr. Bryan Singer)
Bryan Singer instruerede den første film fra 2000. En underholdende og vellykket film, der fornemt introducerer universet og flere af de mange mutanter, heriblandt Hugh Jackman som Wolverine, Anna Paquin som Rogue og Halle Berry som Storm samt selvfølgelig Patrick Stewart, der som Professor Xavier er i front for de gode X-Men, mens Ian McKellen som Magneto leder det onde Brotherhood of Mutants.

x-men collection x-men 1

X-Men 2 (2003, instr. Bryan Singer)
Bryan Singer instruerede også den succesfulde opfølger, hvor de to parter, Magnetos hær af mutanter og Professor Xaviers X-Men må finde sammen i kampen mod en fælles fjende i skikkelse af William Stryker, der ønsker at udrydde alle mutanter. To på mange måde solide X-Men-film, der gav forhåbninger om endnu vellykket film i serien. Det blev dog ikke til alle gode gange tre.

x-men collection X-men 2

X-Men: The Last Stand (2006, instr. Brett Ratner)
For med denne klodsede rodebutik af en mutant-massakre blev håbet om en vellykket trilogi skudt ned med et brag. Brian Singer var smuttet fra instruktør-tjansen for at instruere Superman Returns, så Brett Ratner tog over – ja, det kunne næsten kun gå galt. Således blev det både til en Superman-fuser og en X-Men-fuser. Det er næsten ikke til at bære.

x-men collection x-men last stand

– Besøg Filmskribenten på Facebook HER.

x-men-the-original-trilogy-bd-cover

[tabgroup][tab title=”X-Men: The Original Trilogy | Blu-ray”]
Udgivelse: X-Men: The Original Trilogy, 2016.
Indeholder: X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006).
Release:
den 20. oktober 2016
Udgiver: 20th Century Fox[/tab][/tabgroup]