Filmskurke og monstre får fantastisk flot udstilling

Der er ikke noget så godt som en god filmskurk – og nu har den talentfulde kunstner Jason Edmiston taget sig kærligt af en række klassiske filmskurke og monstre på en ny udstilling hos det filmglade galleri Mondo Gallery i Austin, Texas. Udstillingen hedder A Rogues Gallery, hvor man således finder hans flotte, detaljerige og farvemættede værker.

På udstillingen finder man blandt andet monstret fra Predator, seriemorderen Jason Voorhees fra Fredag d. 13.-filmene, dræberrobotten Terminator, den enorme Stay Puft fra Ghostbusters og Leatherface fra The Texas Chain Saw Massacre. Udstillingen åbnede den 23. august og løber frem til den 14. september. Men er du ikke lige i nærheden af Austin kan du også se et udpluk af værkerne herunder – og endnu flere her.

– Bliv ven med Filmskribenten på Facebook HER.

Se filmværker fra andre udstillinger:
‘Bleeding Metallics!’ er en ret cool udstilling
Udstillingen ‘Where Is My Mind?’ er virkelig cool
Edgar Wright hyldes med farverig og flot udstilling

Edmiston-Terminator-Giclee-add Jason-Edmiston-Aliens Jason-Edmiston-Creature Jason-Edmiston-Friday-the-13th Jason-Edmiston-Ghostbusters Jason-Edmiston-Leatherface Jason-Edmiston-Medusa Jason-Edmiston-Predator Jason-Edmiston-RoboCop Jason-Edmiston-They-Live Jason-Edmiston-Wolf-Man Jason-Edmiston-Zod