’Evil Dead 2’ med søde og splattede katte

Jeg har tidligere postet den herlige ’katte-version’ af den voldelige The Raid samt den blodige Robo with a Shotgun. Nu er de ivrige katte tilbage med endnu en omgang splattet underholdning. Denne gang er det med en syret version af Sam Raimis klassiske Evil Dead 2 – og den er  faktisk er relativt klam. Skønt.

Siden har Sam Raimi bl.a. lavet de 3 (og knapt så skøre) ’Spider-Man’-film – altså dem med Tobey Maguire. Well, hvis ikke man kender Evil Dead 2, eller for den sags skyld de to andre film i serien, så kan de anbefales.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbLkfMbA0GY[/youtube]

Se også:
’The Raid’ med über-voldelige katte
’Hobo with a Shotgun’ som skørt modellervoks-remake
’Zombin Laden’ – en fjollet zombie-komedie

Læs også min anmeldelse af: Hobo with a Shotgun